»Himmeltrærne» i rute!

Det er nå over sju år siden Hønefoss kirke brant ned til grunnen. Nå nærmer den nye kirken «Himmeltrærne» seg ferdig og i forrige uke heiste vi på plass fjernvarmesentralen. Dermed er byens nye kirke garantert fornybar oppvarming.
Det har vært mange meninger om hvordan den nye kirken i Hønefoss skal se ut. Under byggeprosessen har «hoppbakke med k-punkt helt oppe ved Hotel Ringerike» og den neste arrangøren av X-Games blitt overhørt av undertegnede. Etter en tur ned i kirken nå når den begynner å ta form er jeg imidlertid overbevist om at dette blir et praktbygg og en flott ny kirke.

Selve kirkerommet blir romslig med plass til nesten 500 tilhørere. Altertavlen i Hønefoss kirke blir på hele 160 kvadratmeter og skal romme et orgel.

Målet er at kirkebygget skal være ferdig i løpet av sommeren. I følge entreprenøren OBAS er man i rute. Når bygget er klart flytter kunstnerne inn og starter på utsmykkingen.

Kundesentral Hønefoss Kirke

Bilde: Den nye kundesentralen til Hønefoss Kirke løftes på plass.

Nye Hønefoss kirke skal stå ferdig i løpet av sommeren 2017 og Vardar Varme er veldig fornøyd med å skulle levere miljøvennlig fjernvarme til dette praktbygget.

Gudbrand Bergsund