Den nye flerbrukshallen i Hønefoss fyres med miljøvennlig fjernvarme fra Vardar

Storstua blir på hele 12 000 kvm, og Vardar Varme er allerede på plass.
Bygget har kostet 165 millioner kroner og blir et praktanlegg for innendørsidrett. Selv om det ikke er helt klart til innflytting enda er varmeløsningen allerede på plass. Entreprenøren Kruse Smith AS ønsket å bruke fjernvarme under byggeprosessen for å tørke bygget på en miljøvennlig, trygg og økonomisk gunstig måte. Dette er da det andre store bygget på kort tid som bruker fjernvarme også under byggeprosessen noe vi er veldig fornøyd med.

flerbrukshall_fra_elva

Bygget skal inneholde tre hallflater, klatrevegg, turnhall, 60 meters løpebane, treningssenter og en idrettsrelatert næringsdel. Den største hallen får en tilskuerkapasitet på hele 2000 personer. Hallen kan deles opp i to håndballbaner slik at man kan få hele tre baner i bruk samtidig. Kun fantasien setter begrensninger på hva hallen kan romme av fremtidige arrangementer. I tillegg vil hallen få en kafé, der tilskuere og idrettsutøvere vil kunne hygge seg i fantastiske omgivelser.

Både oppvarming og varmt vann til dusjer m.m. leveres fra Vardar Varme i Hønefoss. Det sikrer en miljøvennlig energikilde basert på bioenergi fra Ringeriksregionen.